Hogyan működik a Hulladék.Pont program?

Hogyan vehetek részt a programban?

Egyszerűen a Hulladék.Pont tagja lehetsz, ha regisztrálsz a Facebook fiókoddal itt link.

Mik a pontok?

Minél több hulladékot gyűjtesz, annál több pontot kapsz, és annál magasabb lesz a helyezésed a Hulladék.Pont programban.

Hogyan szerezhetek pontokat?

Pontokat kapsz, amikor hulladékot viszel az átvevőkhöz. Itt: Szerezz pontokat! megtalálhatod az átvevőket, ahol a hulladékért pontokat kaphatsz.

Utalványt kaptam. Mit kell vele tenni?

Köszönjük, amit a környezetért tettél! Szép munka! Az utalványon számokból és betűkből álló kód van, amit ezen a weboldalon be kell írnod a megadott helyre (belépés után). Amint ez megtörtént, a rendszer hozzáad pontokat a meglévőkhöz. Ezeket, ide kattintva KEDVEZMÉNYEK, be lehet váltani kedvezményekre. Ha kérdésed van, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a tropaverde@zuglo.hu címen.

Mire használhatom a pontjaimat?

A pontokat a Hulladék.Pont honlapon kedvezményekre lehet váltani. A támogatók listáját itt link tekintheted meg, és beválthatod a pontjaidat a felajánlott termékekre vagy szolgáltatásokra.

Kiválasztottam egy kedvezményt a pontjaimért. Hogyan jutok hozzá?

Minden ajándéknál le lehet tölteni egy QR-kódot vagy nyomtatható KUPONT. Mindössze annyit kell tenned, hogy ezt bemutatod a támogató partnerünknek, így megkapod az ajándékot. A kupont át kell adni a felajánlott termék vagy szolgáltatás ellenében. A kuponok nem halmozódhatnak, és a felhasználó csak egyszer veheti igénybe a jutalmat.

Szeretném támogatni az embereket a Hulladék.Pont programban. Mennyibe kerül ez?

Ez ingyenes. A kedvezmény felajánlásán kívül nem jelent semmilyen elkötelezettséget az Ön részéről. Vállalkozásának adatai, fényképei, címei stb. megjelennek a weblapon, ez ingyenes reklám az Ön számára. A Hulladék.Pont felhasználói könnyen rátalálnak majd az Őn kedvezményeire, amelyek ingyenes vagy kedvezményes árú termékek vagy szolgáltatások lehetnek. Tudjuk, hogy az Ön ideje korlátozott, és nem akarunk felesleges munkát adni. Ha szeretne támogató lenni, és jutalmakat felajánlani a szelektív gyűjtésért az embereknek, írjon a tropaverde@zuglo.hu címre, és a Hulladék.Pont munkatársa kapcsolatba lép Önnel a lehető legrövidebb időn belül. Segít Önnek regisztrálni és megtervezni egy ajánlatot. Mindez kevesebb, mint 10 perc alatt megvan.

Hulladékátvevőként szeretnék résztvenni a programban. Mennyibe kerül ez?

Ez ingyenes. Írjon a tropaverde@zuglo.hu címre, és a Hulladék.Pont munkatársa a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy feliratkozhasson az átvevők listájára, és megtervezhesse az utalványok kiadását.

Hogyan tehetek fel kérdéseket és hogyan küldhetek javaslatokat a programhoz?

Írj a tropaverde@zuglo.hu címre és egy Hulladék.Pont szervező válaszolni fog hamarosan

Saját és harmadik féltől származó cookie-kat használunk, hogy javítsuk a felhasználó élményét a böngészés során. Ha folytatja a böngészést, elfogadja ezek használatát. Cookie-k szabályozása

Böngészés folytatása