Elem-, mobil- és kütyühulladék gyűjtő verseny!

Zugló Önkormányzatának Hulladek.Pont programja csatlakozik a használt elem-, mobiltelefon és e-kütyü gyűjtő bajnoksághoz, amelyet a PontVelem.hu hirdetett meg.

E76dc490d474812d84889b1af03cb6a292560caf

2020. október 5-től november 20-án 12:00 óráig tart a gyűjtőverseny, amelyre itt lehet regisztrálni A versenybe a gyerekek is regisztrálhatnak (szülői jóváhagyással) és az általuk gyűjtött mennyiségek beszámítanak az iskola pontjaiba. Iskolánként egy kapcsolattartó tanárnak kell jelentkezni.

A PontVelem.hu a regisztrált iskolákat ellátja gyűjtőeszközökkel. Az összegyűlt hulladékokat is ők szállítják el a verseny végén.

A versenykiírás és a nyeremények itt találhatók.

 Zuglói Önkormányzata elkötelezett a környezettudatosság és így a szelektívhulladékgyűjtés mellett, ezért a versenykiírásban szereplő nyereményeken kívül a Hulladék.Pont program partnereivel együtt különdíjakat is felajánl a zuglói iskoláknak:

  1. A Zuglói Önkormányzat különdíja a legtöbb mobiltelefont gyűjtő zuglóiiskolának: egynapos osztálykirándulás buszköltségének fedezése 250 ezer Ft összeghatárig (a legaktívabb osztály számára)
  2. Az Inter-metal kft. különdíja a legtöbb elektronikai kütyüt begyűjtő zuglóiiskolának: 50.000 Forint támogatás az iskola alapítványának, vagy ezzel egyenértékű ajándék.
  3. Az Fkf Zrt. különdíja az elemgyűjtési versenyben legjobban szereplő zuglói iskolának: minden osztályba (és egyéb helyiségekbe: pl. folyosó, ebédló, büfé, porta) egy-egy beltéri karton szelektív kukapáros elhelyezése (a papír és a műanyag+fém gyűjtésére).


Vissza a listához

Saját és harmadik féltől származó cookie-kat használunk, hogy javítsuk a felhasználó élményét a böngészés során. Ha folytatja a böngészést, elfogadja ezek használatát. Cookie-k szabályozása

Böngészés folytatása